کارت عالیه
Dariush پرسنل مدیریت مدیر کل سایت کاربر ویژه پلاس کاربر ویژه طلایی کاربر ویژه نقره ای 2021-12-31 = #23 محمد بروزرسانی جدیدی برای دانلود اولین شمسی ساز زنفورو فرستاد: [xenforo.xyz] xenforo_2.2.8nulled_full_Editing_and_Persianization_by_xenforo_xyz لطفا گزینه ورود یا ثبتنام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند کلیک کنید تا باز شود... اطلاعات بیشتر در مورد این بروزرسانی... امضا : Dariush
محمد بروزرسانی جدیدی برای دانلود اولین شمسی ساز زنفورو فرستاد: [xenforo.xyz] xenforo_2.2.8nulled_full_Editing_and_Persianization_by_xenforo_xyz لطفا گزینه ورود یا ثبتنام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند کلیک کنید تا باز شود... اطلاعات بیشتر در مورد این بروزرسانی...
Khaki کاربر فعال XF Developer 2022-01-03 = #24 سلام اگر امکانش هست لیست تغییراتی که دادین رو بگین من بصورت افزونه درستش میکنم
Dariush پرسنل مدیریت مدیر کل سایت کاربر ویژه پلاس کاربر ویژه طلایی کاربر ویژه نقره ای 2022-01-04 = #25 Khaki گفت: لطفا گزینه ورود یا ثبتنام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز بنا به دلایلی فعلا امکان این کار نیست امضا : Dariush
Khaki گفت: لطفا گزینه ورود یا ثبتنام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز بنا به دلایلی فعلا امکان این کار نیست
lawyer کاربر رسمی 2022-01-04 = #26 aminmnd گفت: لطفا گزینه ورود یا ثبتنام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند کلیک کنید تا باز شود... بله من میتونم
aminmnd گفت: لطفا گزینه ورود یا ثبتنام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند کلیک کنید تا باز شود... بله من میتونم
Dariush پرسنل مدیریت مدیر کل سایت کاربر ویژه پلاس کاربر ویژه طلایی کاربر ویژه نقره ای 2022-01-11 = #28 ناشناس گفت: لطفا گزینه ورود یا ثبتنام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند کلیک کنید تا باز شود... رسمی - دانلود اولین شمسی ساز زنفورو با سلام طی ابلاغیه قبلی در موضوع زیر، الآن وقت ارائه عمومی شمسی ساز رسید... xenforo.xyz در بخش نمای کلی فایل رو لایک و بعد دانلود کنید امضا : Dariush
ناشناس گفت: لطفا گزینه ورود یا ثبتنام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند کلیک کنید تا باز شود... رسمی - دانلود اولین شمسی ساز زنفورو با سلام طی ابلاغیه قبلی در موضوع زیر، الآن وقت ارائه عمومی شمسی ساز رسید... xenforo.xyz در بخش نمای کلی فایل رو لایک و بعد دانلود کنید
محمد پرسنل مدیریت معاونت سایت کاربر ویژه پلاس کاربر ویژه نقره ای گروه ترجمه انجمن XF Developer 2022-02-12 = نویسنده موضوع #29 محمد بروزرسانی جدیدی برای دانلود اولین شمسی ساز زنفورو فرستاد: همگام سازی شمسی ساز با آخرین نسخه زنفورو لطفا گزینه ورود یا ثبتنام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند کلیک کنید تا باز شود... اطلاعات بیشتر در مورد این بروزرسانی... امضا : محمد
محمد بروزرسانی جدیدی برای دانلود اولین شمسی ساز زنفورو فرستاد: همگام سازی شمسی ساز با آخرین نسخه زنفورو لطفا گزینه ورود یا ثبتنام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند کلیک کنید تا باز شود... اطلاعات بیشتر در مورد این بروزرسانی...
msalehtn کاربر عضو 2022-02-17 = #31 سلام وقت بخیر. برای دانلود این افزونه ۱۵ سکه نیاز هست که من ارتقاء کاربری به نقرهای هم دادم اما نمیتونم دانلود کنم. ممنونم.
سلام وقت بخیر. برای دانلود این افزونه ۱۵ سکه نیاز هست که من ارتقاء کاربری به نقرهای هم دادم اما نمیتونم دانلود کنم. ممنونم.
Dariush پرسنل مدیریت مدیر کل سایت کاربر ویژه پلاس کاربر ویژه طلایی کاربر ویژه نقره ای 2022-02-17 = #32 msalehtn گفت: لطفا گزینه ورود یا ثبتنام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند کلیک کنید تا باز شود... الان دانلود بفرمایید امضا : Dariush
msalehtn گفت: لطفا گزینه ورود یا ثبتنام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند کلیک کنید تا باز شود... الان دانلود بفرمایید
محمد پرسنل مدیریت معاونت سایت کاربر ویژه پلاس کاربر ویژه نقره ای گروه ترجمه انجمن XF Developer 2022-05-18 = نویسنده موضوع #34 محمد بروزرسانی جدیدی برای دانلود اولین شمسی ساز زنفورو فرستاد: زنفورو شمسی 2.2.9 لطفا گزینه ورود یا ثبتنام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند کلیک کنید تا باز شود... اطلاعات بیشتر در مورد این بروزرسانی... امضا : محمد
محمد بروزرسانی جدیدی برای دانلود اولین شمسی ساز زنفورو فرستاد: زنفورو شمسی 2.2.9 لطفا گزینه ورود یا ثبتنام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند کلیک کنید تا باز شود... اطلاعات بیشتر در مورد این بروزرسانی...